Zonnepaneel | Uitgebreide informatie over zonne-energie

ZONNEPANELEN

Voordelen van zonnepanelen en waarom Mulder-Lammertink?!

- 100 % besparen op uw energierekening
- Uitgebreid stappenplan!
- Mulder-Lammertink is erkend zonne-installateur
- 15.000 zonnepanelen aan ervaring
- Gecertificeerde zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, etc.
- 10 jaar garantie op de omvormer (Optioneel uit te breiden tot 20 jaar)
- Tien jaar product garantie (25 jaar opbrengstgarantie) op de zonnepanelen
- Op deze manier kunt u bijdragen aan een duurzamere wereld
- Gratis een calculatie en geeft u advies op maat


Als u ook gebruik wilt maken van de energie de zon elke levert raden wij u aan om eerst ons stappenplan door te lopen. Op deze manier kunt u er zelf achter komen of een investering in een zonnesysteem voor u rendabel is. VOLG HIER UW STAPPENPLAN >>>

Stap 1 : Is uw dak geschikt?
Stap 2 : Algemene informatie zonnepanelen
Stap 3 : Misverstanden zonnepanelen
Stap 4 : Productkeuze, zonnepanelen, omvormer, montagesysteem
Stap 5 : Offerte aanvragen


All black | Plat dak | Indak | Agrarisch

zonnepanelen all blackElke installatie die wij installeren of geïnstalleert hebben word als uniek beschouwt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de installatie de meest ideale is voor u, de klant. Hierbij houden wij rekening met het budget, wensen, ruimte, etc. Lees meer.....
 


Misschien wel de eerste vraag die u zichzelf moet stellen: Is mijn dak geschikt voor een zonnesysteem? Om te bepalen of dit zo is bieden wij u enkele tools aan om dit zelf uit te zoeken (zonatlas en/of zonnecalculator). Kijk hier of uw dak geschikt!!


zonnepanelen Als dan blijkt dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen kunt het serieus overwegen om te investeren in zonnepanelen. Wij van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven willen u eerst graag uitleggen hoe zonnepanelen werken. Zonnepanelen zijn opgebouwd uit meerdere zonnecellen. Deze zonnecellen zijn over het algemeen gemaakt van de halfgeleider silicium. Hierin wordt zonne-energie omgezet in een elektrische stroom. Kijk hier voor meer informatie.


zonnepanelen all blackWilt u graag een VRIJBLIJVENDE offerte aanvragen dan kunt u deze aanvragen door middel van ons contactformulier of door te bellen met één van onze vestigingen. Als u ons contactformulier invult zouden wij het kunnen waarderen als u ons voorziet van zoveel mogelijk informatie met betrekking tot uw situatie. Als u ons alvast een indicatie kunt geven van uw gemiddeld energieverbruik op jaarbasis, uw budget, voorkeur voor zwarte of blauwe zonnepanelen, etc. kunnen wij u offerte doen toekomen die past bij uw wensen! Maar ook als u ondanks de informatie op onze website nog met vragen zit, voelt u zich dan ook vrij om ons contactformulier in te vullen of contact op te nemen met één van onze vestigingen! NEEM CONTACT MET ONS OP!!!

 

 

 

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink! Een “gewoon goed” installatiebedrijf

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink wil samen met u zorgen voor een op maat en ‘gewoon goed’ pakket aan installatiewerken. Onze insteek is om ervoor te zorgen dat u, onze klant, een installatie krijgt die aan uw wensen voldoet. Als totaalinstallateur kunnen wij dit realiseren! De installatie van een ‘eenvoudige’ cv installatie voor de particulier behoort tot onze diensten, maar wij zijn ook in staat een complexe, omvangrijke installatie in de utiliteit te installeren.

OVER ONS
ELEKTRA
SANITAIR
LUCHTBEHANDELING
LED
CENTRALE VERWARMING
CONTACT
DUURZAAM

Mulder-Lammertink installatie BV
Bedrijfsweg 9
7671 EG Vriezenveen
T 0546- 643355
E info@mulder-lammertink.nl