Over ons

In 1961 werd het loodgieterbedrijf te Enter opgericht door de heer H.G. Mulder. Het was toen een éénmansbedrijf. In 1991 werd de heer H.H.C. Lammertink mede-eigenaar. De naam werd veranderd in installatiebedrijf Mulder-Lammertink B.V. Het gehele bedrijf werd in 1996 overgedaan aan de heer H.H.C. Lammertink. De naam installatiebedrijf Mulder-Lammertink B.V. bleef bestaan.

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink B.V. is een gerenommeerd installatiebedrijf en tevens een erkend leerbedrijf. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en optimale service voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Onze medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en bovenal gekwalificeerd. We werken voor aannemers, particulieren, architecten en instellingen.

Verschillende disciplines
Wij zijn werkzaam voor zowel de particulier als voor de zakelijke markt. Als installatiebedrijf hebben wij een breed producten- en dienstenaanbod. U moeten denken aan centrale verwarming, onderhoud & service van uw centrale verwarming, domotica, noodverlichting, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, LED verlichting, data, airconditioning, klimaatbeheersing, vloerverwarming, reinigen vloerverwarming, lekdetectie, warmtepompen, zonnepanelen, pelletkachels, zonneboilers, etc. Als totaalinstallateur zijn wij voor al uw installatiewerk een partner waar u van op aan kunt!

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink B.V.
Na een aantal jaren was het bedrijf enorm gegroeid en werd het onderkomen aan de Julianastraat te klein, op 31 augustus 2001 zijn we verhuisd naar ons huidige pand op het industrieterrein (Vonderweg 39) aan de A1 te Enter (foto). In 2007 is zoon Christian Lammertink, 15 jaar werkzaam in het bedrijf, mede-eigenaar geworden van het familiebedrijf.

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven
Sinds april 2014 zijn wij onderdeel geworden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

 

 

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink! Een “gewoon goed” installatiebedrijf

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink wil samen met u zorgen voor een op maat en ‘gewoon goed’ pakket aan installatiewerken. Onze insteek is om ervoor te zorgen dat u, onze klant, een installatie krijgt die aan uw wensen voldoet. Als totaalinstallateur kunnen wij dit realiseren! De installatie van een ‘eenvoudige’ cv installatie voor de particulier behoort tot onze diensten, maar wij zijn ook in staat een complexe, omvangrijke installatie in de utiliteit te installeren.

OVER ONS
ELEKTRA
SANITAIR
LUCHTBEHANDELING
LED
CENTRALE VERWARMING
CONTACT
DUURZAAM

Mulder-Lammertink installatie BV
Bedrijfsweg 9
7671 EG Vriezenveen
T 0546- 643355
E info@mulder-lammertink.nl