Ieder huis krijgt in 2015 een voorlopig energielabel!

Per 1 januari 2015 ziet de Inspectie Leefomgeving en Transport erop toe dat verkopers en verhuurders een definitief energielabel overhandigen. Verkopers/verhuurders riskeren een boete die kan oplopen tot 400 euro, als zij bij de verkoop van de woning geen definitief energielabel overhandigen. Het verkrijgen van het energielabel is eenvoudiger geworden, waardoor een verkoper het definitieve energielabel snel en vrij gemakkelijk online kan regelen.

Lees meer..

Wilt u langer thuis blijven wonen? Bezoek onze voorlichtingsdagen!

Het is algemeen bekend dat mensen een steeds hogere leeftijd bereiken. Dit is natuurlijk heel mooi, maar met een hogere leeftijd komen vaak ook meer gebreken. Veel mensen hebben een eigen woning en willen hier het liefst zolang mogelijk in blijven wonen.

Lees meer..

Het lage btw-tarief op verbouwingen wordt verlengd!

De maatregel met het lage btw-tarief op verbouwingen wordt verlengd. Hierover is een akkoord bereikt tussen het kabinet en de oppositie partijen tijdens het overleg over de begroting van 2015.

Lees meer..

'Het stimuleren van de bouw kan door middel van verduurzamen'

Nederland telt 1,4 miljoen huurwoningen. Een groot aantal kan verduurzaamd worden. Dit zou een manier voor het kabinet kunnen zijn om de bouw te stimuleren. Hiervoor zal wel het verlaagde tarief van 6 % BTW op arbeidskosten bij woningonderhoud verlengd moeten worden.

Lees meer..

Combinatie WK-voetbal & Zonnepanelen is de oplossing het verlagen van ons energieverbruik!

Het blijkt dat als het Nederlands elftal voetbalt, het gemiddelde energieverbruik van een Nederlands huishouden aanzienlijk  daalt. Tijdens de eerste wedstrijden bij het EK in 2008 en 2012 en het WK in 2010 daalde het verbruik met gemiddeld 6,7 procent, wist energieleverancier Eon te vertellen. Tijdens de eerste wedstrijd van het WK 2014 daalde het gemiddelde energieverbruik zelfs met bijna 10%!

Lees meer..

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink! Een “gewoon goed” installatiebedrijf

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink wil samen met u zorgen voor een op maat en ‘gewoon goed’ pakket aan installatiewerken. Onze insteek is om ervoor te zorgen dat u, onze klant, een installatie krijgt die aan uw wensen voldoet. Als totaalinstallateur kunnen wij dit realiseren! De installatie van een ‘eenvoudige’ cv installatie voor de particulier behoort tot onze diensten, maar wij zijn ook in staat een complexe, omvangrijke installatie in de utiliteit te installeren.

OVER ONS
ELEKTRA
SANITAIR
LUCHTBEHANDELING
LED
CENTRALE VERWARMING
CONTACT
DUURZAAM

Mulder-Lammertink installatie BV
Bedrijfsweg 9
7671 EG Vriezenveen
T 0546- 643355
E info@mulder-lammertink.nl