CV ketels

Voor een nieuwe cv ketel of voor onderhoud aan uw cv ketel bent u bij Mulder-Lammertink installatiebedrijf aan het goede adres. Wij bieden u een cv ketel aan met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en van allerlei soorten en maten. Wij zorgen ervoor dat de cv ketel die u thuis krijgt het best past bij uw situatie. Wij leveren cv ketels van de alle topmerken: Remeha, Vaillant, Intergas, etc.

Wij installeren voor zowel particulieren en voor de utiliteit een cv ketel. Wij kunnen door ons brede assortiment iedereen voorzien van een “gewoon goed” gastoestel of cv ketel. Wij komen de cv ketel bij u installeren en als u dat wenst ook onderhouden. Want Mulder-Lammertink installatiebedrijf biedt u ook servicecontracten aan zodat u zeker weet dat de installatie goed onderhouden en veilig is.

De slimme thermostaat! Wat is het en wat zijn de voordelen?
Heeft u al een slimme thermostaat? Als u de deur uit gaat is draait u hoogstwaarschijnlijk de thermostaat lager, dit wordt echter door veel mensen wel eens vergeten. Dit zelfde geldt als u slaapt of als er over dag buitens huis gewerkt wordt. Op deze manier word er onnodig veel energie gebruikt door veel huishoudens. Een slimme thermostaat kan hier een oplossing voor zijn. Deze thermostaat stemt het energieverbruik af op het leefgedrag van de bewoners. De Slimme Thermostaat beperkt hierdoor de energieverspilling en volgt het leefpatroon zonder lastige bediening en zonder aantasting van het comfort. U gebruikt alleen energie als dat nodig is.

 

HOME

OVER ONS

VLOERVERWARMING

RADIATOREN

CONTACT

 

Mulder-Lammertink installatie BV
Bedrijfsweg 9
7671 EG Vriezenveen
T 0546- 643355
E info@mulder-lammertink.nl