Domotica

Het woord domotica is opgebouwd uit de twee latijnse woorden “domus en “tica”. Het woord domus betekent huis en het woord tica is afgeleid van informatica, robotica en telematica. Het woord domotica staat voor het automatiseren van uw huis, bedrijfspand of elk gewenst gebouw. Met de automatisering van uw gebouw met behulp van domotica kunt u uw leefcomfort aanzienlijk doen stijgen. Mulder-Lammertink installatiebedrijf adviseert u vrijblijvend over alle mogelijkheden die er zijn met betrekking tot dit systeem. Het domotica systeem kan worden toegepast in eigenlijk elke leefruimte:

- Keuken
- Badkamer
- Comfort
- Veiligheid
- Klimaatregeling
- Verlichting
- Efficiënt energieverbruik
- Beveiliging
- Telecommunicatie en informatie
- Sanitair

 
Domotica is dus geschikt voor mensen die willen genieten van optimaal comfort, bedrijven of mensen die prioriteit hebben bij een goede beveiliging, maar voor zorginstellingen of mindervalide is het zeker de moeite waard om het domotica systeem in overweging te nemen. Zo zijn er steeds meer zorginstellingen die kiezen voor het installeren van domotica. Zo kan er bijvoorbeeld voor gezorgd worden dat mensen die slechter ter been zijn langer voor zichzelf kunnen blijven zorgen.

 

KNX systeem: Eenvoudig te bedienen met intelligente gebouwentechniek van Gira

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink! Een “gewoon goed” installatiebedrijf

Installatiebedrijf Mulder-Lammertink wil samen met u zorgen voor een op maat en ‘gewoon goed’ pakket aan installatiewerken. Onze insteek is om ervoor te zorgen dat u, onze klant, een installatie krijgt die aan uw wensen voldoet. Als totaalinstallateur kunnen wij dit realiseren! De installatie van een ‘eenvoudige’ cv installatie voor de particulier behoort tot onze diensten, maar wij zijn ook in staat een complexe, omvangrijke installatie in de utiliteit te installeren.

OVER ONS
ELEKTRA
SANITAIR
LUCHTBEHANDELING
LED
CENTRALE VERWARMING
CONTACT
DUURZAAM

Mulder-Lammertink installatie BV
Bedrijfsweg 9
7671 EG Vriezenveen
T 0546- 643355
E info@mulder-lammertink.nl